Υλικά:

Μία μεγάλη αρνίσια κοιλιά

3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 ώριμες ντομάτες τριμμένες

1 κουταλιά πελτέ

Πιπέρι ψιλό

Αλάτι

Λάδι

 

Εκτέλεση:

1.  Καθαρίζουμε καλά την κοιλιά, και την κόβουμε σε κομμάτια.

2. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι, σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια και μετά τα κομμάτια της κοιλιάς και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι

3. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, λίγο αλάτι, λίγο λάδι και νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει.

 

Ελένη Πανταζοπούλου