Υλικά:

     Μία μεγάλη αρνίσια κοιλιά

      2 κιλά μοσχάρι κομμένο σε κομματάκια

      5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

      1/2 κιλό ώριμες ντομάτες τριμμένες

      Μπαχάρι

      Πιπέρι ψιλό

      Πιπέρι χοντρό

Αλάτι

 Λάδι

Κληματόβεργες

Εκτέλεση: 

 

1. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι, σοτάρουμε πρώτα τα κρεμμύδια

και μετά το κρέας και προσθέτουμε το αλάτι, τα πιπέρια και το μπαχάρι.

 

2. Καθαρίζουμε καλά την κοιλιά, γυρίζουμε το μέσα-έξω, την γεμίζουμε (όχι πολύ για να βράσει το κρέας) και την ράβουμε.

 

        3. Στον πάτο μιας κατσαρόλας βάζουμε τις κληματόβεργες και από πάνω την κοιλιά.

 

4. Προσθέτουμε τις ντομάτες, λίγο αλάτι, λίγο λάδι και αφήνουμε το

φαγητό μας να σιβογράσει (τρυπάμε την κοιλιά με ένα πιρούνι στα πλάγια).
 

 

 

      Ελένη Πανταζοπούλου