Υλικά:

250 γραμ. βιτάμ

320 γραμ. άχνη

3 κουτ. σούπας κακάο

2 αυγά

80 γραμ. καρύδια ή αμύγδαλα

1 κουτ. σούπας κονιάκ

320 γραμ. μπισκότα Παπαδοπούλου Μιράντα

 

1 χαρτάκι βανίλια

 

 

Εκτέλεση:

1.      Χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια.

2.    Τρίβουμε ψιλά τα μπισκότα και τα ρίχνουμε, μετά το κακάο και τα υπόλοιπα.

3.    Βουτυρώνουμε το λαδόχαρτο και αδειάζουμε το μίγμα σε ρολό.

4.    Το βάζουμε στο ψυγείο 4-5 ώρες και μετά σερβίρουμε.

  

 

 

Θωμάς Κωνσταντίνου