Υλικά:

3-4 θηλιές λουκάνικο

600 γρ. πιπεριές

φρέσκια ντομάτα

αλάτι- πιπέρι

λίγη ζάχαρη

 

Εκτέλεση:

1.      Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρές φέτες και το τηγανίζουμε

2.    Κατόπιν τηγανίζουμε και τις πιπεριές αφού προηγουμένως τις έχουμε αφαιρέσει τα σπόρια και τις έχουμε κόψει στη μέση.

3.    Σε μια κατσαρόλα έχουμε τρίψει τη ντομάτα και έχουμε προσθέσει λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και λίγο νεράκι.

4.    Αφήνουμε να βράσει και λίγο κατόπιν προσθέτουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές και τα αναμειγνύουμε καλά και τα αφήνουμε να βράσουν με τη σάλτσα.

Το φαγητό μας θα είναι έτοιμο όταν δούμε ότι η σάλτσα έχει δέσει.

 

 

Σεραφείμ Παπαϊωάννου